Rita Nabi, Gz-psycholoog.Veranderen is in beweging komen, groeien en evenwicht vinden.

Dat is soms best lastig, maar ik ondersteun u graag bij uw verandering. In mijn praktijk maak ik vooral gebruik van de cognitieve gedragstherapie. Daarnaast werk ik volgens drie principes die voor mij belangrijk zijn:

Kijken naar een oplossing
Ik ben positief ingesteld en vind het belangrijk om, bij problemen, naar een oplossing te blijven zoeken. Soms kunt u een probleem al (deels) oplossen door er alleen al anders naar te kijken. Daar help ik mijn cliënten bij, als ze zelf aan de slag gaan met hun problemen.

Kijk naar de toekomst
Het verleden heeft u onder andere gemaakt tot wie u bent, maar belangrijker is nog hoe u de toekomst in gaat. Daarom ben ik er geen voorstander van om onnodig in het verleden te wroeten, maar kijk ik samen met u naar hoe u verder kunt.

Begrip
Het betekent voor mij dat u zich als cliënt welkom, veilig en vrij voelt om uw problemen met mij te bespreken

Over mij
Ik ben geboren in Suriname en op 16-jarige leeftijd kwam ik naar Nederland. Ik ervaar het als een rijkdom dat ik in verschillende culturen ben opgegroeid. Als psycholoog helpt dit me mij in te leven in andere culturen.
Ik heb ruim 25 jaar ervaring in de jeugdzorg en geestelijke gezondheidszorg. Ik ben geregistreerd in het BIG-register als gezondheidszorgpsycholoog (Gz-psycholoog) onder nummer 29062397525. Ook ben ik lid van verschillende beroepsverenigingen:

  •  Als Orthopedagoog Generalist bij de beroepsvereniging van pedagogen en onderwijskundigen (de NVO)
  • Registratie Cognitief Gedragstherapeut VCGT i.o  bij de Vereniging van Cognitieve Gedragstherapeuten (de VGCT)

Deze registraties staan garant voor kwaliteit van zorg, deskundigheid en zorgvuldigheid.